Instruktører

Espen Tjetland – FI(A) – Skolesjeftjetland
Espen Tjetland har flygerutdannelse fra Rørosfly i Norge. Han har fløyet i flyklubber på Østlandet og på Sola og har også vært instruktør i Nedre Romerike Flyklubb og Nedre Romerike FK/veteranflygruppa. Han er innehaver av ATPL-A og FI-A, og har tidligere fløyet Boeing 737 for Sterling og Norwegian.
Kontakt: espen.tjetland@gmail.com / 41323803.

 

Rein Inge Hoff – FI(A)hoff
Rein Inge Hoff har flygerutdannelse fra USA og Norge. Han har fløyet i flyklubber på Østlandet og på Sola og underviser i akro- og formasjonsflyging i SFFK. Han er innehaver av CPL-A/IR, FI-A, og PPL-H og har tidligere fløyet Boeing 737 for Sterling og Norwegian.
Kontakt: rein@havnebase.no / 92025551

 

Harald Hagen – CRI(A)hagen
Harald Hagen har flygerutdannelse fra Bodø- og Sola flyklubb og instruktørutdannelse fra Rørosfly. I tillegg til Safir instruerer han også på Piper Cub. Han er innehaver av PPL-A og CRI-A.
Kontakt: harald@fjeldehagen.no / 48122363.

 

Thomas Gundersen – CRI(A)gundersen
Thomas Gundersen har flygerutdannelse fra Sola flystasjon flyklubb og US Army Aviation Center of Excellence, Ft Rucker. Han har fløyet Sea King i Luftforsvaret og instruert i Saab Safari ved Luftforsvarets flygeskole i Bardufoss. I tillegg til å instruere akro i Sola flystasjon flyklubb er han også instruktør i Værnes flyklubb. Han er innehaver av PPL-A og CRI(A).
Kontakt: thomas.gundersen@gmail.com / 90198248.

Advertisements