Instruktører

Øystein Sandal – FI(A) – Skolesjefnophoto
Øystein Sandal tok sin PPL i Sola Flyklubb. Etter gjennomført ATPL teori ved Luftfartsskolen har han utvidet sertifikatet sitt med instrumentrettigheter i Sverige, og tatt sin instruktørutdannelse ved Pilot Flight Academy på Torp. Han er innehaver av PPL(A) og FI(A).
Kontakt:  oesandal@gmail.com / 90086556.

 

Espen Tjetland – FI(A) tjetland
Espen Tjetland har flygerutdanning fra Rørosfly i Norge. Han har fløyet i flyklubber på Østlandet og på Sola og har også vært instruktør i Nedre Romerike Flyklubb og Nedre Romerike FK/veteranflygruppa. Han er innehaver av ATPL(A) og FI(A), og har tidligere fløyet Boeing 737 for Sterling og Norwegian.
Kontakt: espen.tjetland@gmail.com / 41323803.

 

Rein Inge Hoff – FI(A)hoff
Rein Inge Hoff har flygerutdanning fra USA og Norge. Han har fløyet i flyklubber på Østlandet og på Sola og underviser i akro- og formasjonsflyging i SFFK. Han er innehaver av CPL(A), IR(A), FI(A), og PPL(H) og har tidligere fløyet Boeing 737 for Sterling og Norwegian.
Kontakt: rein@havnebase.no / 92025551

 

Harald Hagen – CRI(A)hagen
Harald Hagen har flygerutdanning fra Bodø- og Sola flyklubb og instruktørutdannelse fra Rørosfly. Harald gir safirutsjekk og underviser akroflyging i SFFK. Han er innehaver av PPL(A) og CRI(A).
Kontakt: harald@fjeldehagen.no / 48122363.

 

Thomas Gundersen – CRI(A)gundersen
Thomas Gundersen har flygerutdanning fra Sola flystasjon flyklubb og US Army Aviation Center of Excellence, Ft Rucker. Han har fløyet Sea King i Luftforsvaret og instruert i Saab Safari ved Luftforsvarets flygeskole i Bardufoss. I tillegg til å instruere akro og formasjonsflyging i Sola flystasjon flyklubb er han også instruktør i Værnes flyklubb. Han er innehaver av PPL(A) og CRI(A).
Kontakt: thomas.gundersen@gmail.com / 90198248.