Velkommen til Flydagen Sola 2015

flydagen-logoSola Flystasjon Flyklubb (SFFK) og Flyhistorisk Museum Sola (FMS) gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til  kombinert Flydag & Harfsfjorddagen lørdag 5 september klokka 11:00 – 16:00.

Vi har ikke ambisjoner om at dette skal bli et nytt Sola Airshow men legger opp til en flydag med familieprofil. Det blir utstilling av operative fly primært fra vår egen flyplass, fly fra flymuseet på sola og materiell og kjøretøyer fra krigshistorisk museum. Det blir selvsagt salg av brus og is og pølser, samt diverse annet som vanligvis selges på flystevner.

Vi vil naturligvis også oppleve fly i lufta. I tillegg til de vanlige flyplassbevegelsene legger vi opp til flyoperative innslag både fra lokale og tilreisende fly. Det vil også bli mulighet for publikum å få seg en flytur denne dagen.

Sett av dagen allerede nå – dette blir verdt å få med seg.