Nytt bookingsystem fra 1. mai 2015

Med bortfallet av muligheten til å bruke wingops til booking av fly har SFFK valgt myWebLog (www.myweblog.se) som nytt bookingsystem. Systemet er web-basert, det betyr at det kan nåes fra enhver PC eller Mac, telefon eller nettbrett som er tilknyttet Internett – en trenger med andre ord ikke å sitte fysisk i klubbhuset for å bruke systemet. Det finnes egen app for iPhone/iPad og Android telefon/nettbrett. myWebLog er tilnærmet enerådende som bookingsystem i Norge og Sverige og brukes av 150 klubber og private andelslag.

Basert på erfaringer fra bl.a. Sola Flyklubb er vi sikre på at våre medlemmer får en god bookingopplevelse og god oversikt over tilgjengelighet på fly.

Fram til og med 30. april gjøres booking som tidligere mot wingops. Fra og med 1. mai bruker vi myweblog. Det er selvsagt ikke noe i veien for at du i tillegg til wingops bookingen også legger samme booking i myweblog.

Les vår bruksanvisning for bookingsystemet her.