Temadag LMS: Innfasing av AW 101 – En helt ny redningstjeneste

invitasjon-aw101-innfasingStyret i LMS – Rogaland inviterer igjen til Temakveld, denne gang mandag 28.11.16 kl 19:00 på Quality Airport Hotel Stavanger. Her vil Luftforsvarets toppsjef for AW101-prosjektet gi oss en status på implementeringen av  vår nye (luft)redningstjeneste hvor altså AW101 – naturlig nok – står ganske sentralt. For oss her på og rundt Sola kan det vel også være noen mer lokalt betonte forhold som vi kan få avklart – så langt det lar seg gjøre pr i dag. Kan vi forresten kalle dette nye helikopteret et ekte, – eller uekte (?) – oldebarn av vår trofaste Sea King? De skal da visst ha noen felles aner.

Temakvelden er som vanlig åpent for alle, så er det noen dere vil ta med, så gjør endelig det!

Dessuten lover vi å bli glade om de av dere som har anledning til det, kan drive litt PR for oss der ute, både for temakvelden og for medlemskap i LMS, om det er aktive ut på militære avdelinger eller medlemmer hos flyselskap, flyklubber, skoler eller andre institusjoner som kunne mistenkes for å besitte personell som kan være interessert i Luftforsvarets liv og lagnad

Vi minner også om at hotellet tilbyr rimelige tallerkenretter denne kvelden, så hvorfor ikke ta en bit – og en drøs – sammen med oss når dere først er der?

Mvh
Kjell Ervik
LMS